Team

Bas Zeper

Founder & CEO

“Als chronische wonden genezen kunnen mensen zelfstandiger functioneren. Daarmee krijgen ze de regie over hun leven terug en dat zou fantastisch zijn. Het lijden van patiënten met chronische wonden is vaak groot. Dat maakt PLASOMA een hele zinvolle innovatie.”

Koen lim

CMO

“De zorg voor complexe wonden kan en moet beter. Veel wonden blijven nog te lang open. Behandeling met koud plasma kan een oplossing bieden door stimuleren van wondgenezing. Daarom zet ik mijn lange ervaring in de medische markt graag in voor de grensverleggende behandelmethode van PLASOMA.”

Rob Verbakel

CFO

“Daadwerkelijk verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met een chronische wond, dat is een enorme stimulans! Plasmacure heeft het in zich om een grote vernieuwer te zijn. Ik zet me graag in om deze medische innovatie voor een groot publiek beschikbaar te maken.”

Bas Dirkson

Business Development

“Wat is het geweldig om kwetsbare mensen en hun naasten te helpen met innovatieve technologie, daar haal ik veel voldoening uit. Ik lever met veel plezier een bijdrage aan de groeiambitie van Plasmacure, zodat we snel en in zoveel mogelijk landen chronische wonden kunnen helpen genezen.”

Else de Ridder

R&D Engineer

“Het is voor mij belangrijk dat iedereen in de samenleving mee kan doen. Als je niet kunt werken of lopen door een chronische wond heeft dat een enorme impact op de kwaliteit van leven. Ik draag graag bij aan het doel van Plasmacure om mensen mobieler te maken.”

Jeroen Mulder

R&D Electrical Engineer

“Plasmacure is een bedrijf waar mensen voor mensen werken. Het is heel prettig om samen een maatschappelijk relevant product te ontwikkelen dat mensen gaat helpen. Met deze unieke medische innovatie kan ik bijdragen aan het welzijn van anderen.”

Joost den Hollander

Operations

“Wat we hier ontwikkelen en produceren kan daadwerkelijk de kwaliteit van leven verbeteren. Een mooie uitdaging om deze med-tech toepassing vanuit operations toegankelijk te krijgen voor veel mensen. Dit lukt alleen in goed georganiseerde samenwerking met regionale- en globale (partner-)leveranciers.”

Lian van Lippen

Clinical Study Manager

“Bij het optuigen en monitoren van klinische studies zie ik veel van de dagelijkse praktijk van wondverzorging. Verhalen van patiënten zijn vaak heel heftig. Wanneer artsen en patiënten enthousiast worden over een behandeling met koud plasma weet je waar je het voor doet. Het is zeer nuttig werk.”

René Wenmekers

Quality & Regulatory Manager

“In de medische industrie werken gedreven mensen, daar hou ik van. Productveiligheid is essentieel, vooral bij medische producten. PLASOMA koud plasma apparaat spreekt me zeer aan, ik ben blij dat ik Plasmacure met mijn kennis en ervaring kan ondersteunen.”

Paulien Smits

Biomedical Officer

“De medische toepassingen van koud plasma vind ik fascinerend. Het onderzoek hiernaar en de ontwikkeling tot een zinvol product is op alle vlakken leuker, waardevoller en uitdagender gebleken dan ik had durven dromen. Zeker ook dankzij mijn fijne en competente collega’s, we vormen een hecht team.”

Sabrina de Greef

Office Manager & Team Assistant

“We hebben heel veel expertise in huis, daar ben ik trots op! Het motiveert me enorm dat we er samen voor gaan. Ik ondersteun waar mogelijk, zodat mijn teamleden zich op hun activiteiten kunnen richten. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan de gezondheid van patiënten.”

Sofie Baselmans

R&D Project Manager

“Super-trots ben ik op waar we nu staan, met PLASOMA én het team. De kennis die mijn collega’s met zich meebrengen zorgt voor een overdaad aan goede ideeën. Als start-up kies je voor de ideeën die het beste bij je passen. Mooi om samen iets te creëren zonder belemmerd te worden door gebaande paden.”

Suzanne Donker

Marketing & Communications Manager

“Hoe meer ik over de problematiek rondom chronische wonden te weten kom, hoe urgenter het voelt om dit baanbrekende koud plasma product bij de mensen te krijgen. Zodat ze kans hebben op genezing van een wond die grote impact heeft op hun leven en op de mensen om hun heen.”

Tamara Pharadashvili

Communications Officer

“Ik werk graag voor bedrijven die de maatschappij waarde brengen met hun producten. Het is voor mij net zo interessant als plezierig om de informatie en bewustwording rondom PLASOMA naar een breder publiek te brengen. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van deze reis, samen met een prachtig team.”