Team

Wilfred den Hartog

CEO

“Plasmacure heeft een solide basis met het CE- gecertificeerde PLASOMA, uitmuntende klinische data en een zeer competent en gedreven team. Ik zie ernaar uit om samen onze oplossing op wereldschaal aan te bieden en zo mensen met chronische wonden te helpen. Dat is uiteindelijk waar we het voor doen!”

Bas Zeper

Founder & CTO

“Als chronische wonden genezen kunnen mensen zelfstandiger functioneren. Daarmee krijgen ze de regie over hun leven terug en dat zou fantastisch zijn. Het lijden van patiënten met chronische wonden is vaak groot. Dat maakt PLASOMA een hele zinvolle innovatie.”

Koen lim

CMO

“De zorg voor complexe wonden kan en moet beter. Veel wonden blijven nog te lang open. Behandeling met koud plasma kan een oplossing bieden door stimuleren van wondgenezing. Daarom zet ik mijn lange ervaring in de medische markt graag in voor de grensverleggende behandelmethode van PLASOMA.”

Andrea Santana

Field Application Specialist / Study monitor

“Door het behandelen van complexe wonden in mijn verpleegkundige carrière weet ik de fysieke en mentale impact ervan. Ik voel dat PLASOMA voor velen een zucht van verlichting is. Geweldig dat ons team deze baanbrekende behandelmethode de wereld in brengt. Je kunt niet anders dan je ontroerd en geïnspireerd voelen!” 

Gerdi Diepeveen

Sales manager

“Plasmacure voegt daadwerkelijk een innovatieve mogelijkheid toe aan het behandelen van wonden met vertraagde genezing. Vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige vind ik dat behandeling met PLASOMA koud plasma dan een vanzelfsprekende keuze zou moeten zijn. Een uitdagende missie om deze innovatie te vermarkten!”

Jeroen Mulder

R&D Electrical Engineer

“Plasmacure is een bedrijf waar mensen voor mensen werken. Het is heel prettig om samen een maatschappelijk relevant product te ontwikkelen dat mensen gaat helpen. Met deze unieke medische innovatie kan ik bijdragen aan het welzijn van anderen.”

Joost den Hollander

Operations

“Wat we hier ontwikkelen en produceren kan daadwerkelijk de kwaliteit van leven verbeteren. Een mooie uitdaging om deze med-tech toepassing vanuit operations toegankelijk te krijgen voor veel mensen. Dit lukt alleen in goed georganiseerde samenwerking met regionale- en globale (partner-)leveranciers.”

Paul Theunissen

Quality & Regulatory Affairs Manager

“Als bevlogen professional bij een medische start-up wil je dat zoveel mogelijk aandacht naar patiënten gaat. Met een zeer competent team en gestroomlijnde processen borgen wij de kwaliteit van onze producten en weten ze succesvol te certificeren. Dat geeft mij veel voldoening. Samen  brengen we PLASOMA verder naar de markt.”

Afonso Correia

Sales Representative | Portugal

“Samenwerken met Plasmacure is een voorrecht, vanwege hun geavanceerde technologie, uitzonderlijke team en hun oprechte toewijding om verlichting te bieden aan mensen die gebukt gaan onder chronische wonden.”

Paulien Smits

Biomedical Officer

“De medische toepassingen van koud plasma vind ik fascinerend. Het onderzoek hiernaar en de ontwikkeling tot een zinvol product is op alle vlakken leuker, waardevoller en uitdagender gebleken dan ik had durven dromen. Zeker ook dankzij mijn fijne en competente collega’s, we vormen een hecht team.”

Suzanne Donker

Marketing & Communications Manager

“Hoe meer ik over de problematiek rondom chronische wonden te weten kom, hoe urgenter het voelt om dit baanbrekende koud plasma product bij de mensen te krijgen. Zodat ze kans hebben op genezing van een wond die grote impact heeft op hun leven en op de mensen om hun heen.”

Tamara Pharadashvili

Communications Officer

“Ik werk graag voor bedrijven die de maatschappij waarde brengen met hun producten. Het is voor mij net zo interessant als plezierig om de informatie en bewustwording rondom PLASOMA naar een breder publiek te brengen. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van deze reis, samen met een prachtig team.”