Team

Bas Zeper

Founder & CEO

“Als chronische wonden genezen kunnen mensen zelfstandiger functioneren. Daarmee krijgen ze de regie over hun leven terug en dat zou fantastisch zijn. Het lijden van patiënten met chronische wonden is vaak groot. Dat maakt PLASOMA een hele zinvolle innovatie.”

Koen lim

CMO

“De zorg voor complexe wonden kan en moet beter. Veel wonden blijven nog te lang open. Behandeling met koud plasma kan een oplossing bieden door stimuleren van wondgenezing. Daarom zet ik mijn lange ervaring in de medische markt graag in voor de grensverleggende behandelmethode van PLASOMA.”

Rob Verbakel

CFO

“Daadwerkelijk verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met een chronische wond, dat is een enorme stimulans! Plasmacure heeft het in zich om een grote vernieuwer te zijn. Ik zet me graag in om deze medische innovatie voor een groot publiek beschikbaar te maken.”

Anel van Eyssen

Field Application Specialist

“Als verpleegkundige zag ik hoeveel impact een chronische wond kan hebben op iemands leven. Plasmacure blaast wondzorgtechnologie nieuw leven in. Ik ondersteun wondzorgprofessionals bij het gebruik van PLASOMA koud plasma systeem om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.”

Bas Dirkson

Business Development

“Wat is het geweldig om kwetsbare mensen en hun naasten te helpen met innovatieve technologie, daar haal ik veel voldoening uit. Ik lever met veel plezier een bijdrage aan de groeiambitie van Plasmacure, zodat we snel en in zoveel mogelijk landen chronische wonden kunnen helpen genezen.”

Else de Ridder

R&D Engineer

“Het is voor mij belangrijk dat iedereen in de samenleving mee kan doen. Als je niet kunt werken of lopen door een chronische wond heeft dat een enorme impact op de kwaliteit van leven. Ik draag graag bij aan het doel van Plasmacure om mensen mobieler te maken.”

Floor Gabriels

R&D engineer

“Bij de ontwikkeling van een medisch product zet ik mijn technische kennis in om aan de oplossing voor een maatschappelijk probleem te werken. Dat is belangrijk voor mij. De kennis die ik eerder opgedaan heb over plasma komt bij Plasmacure goed van pas. Geen dag is hetzelfde, dat is het leuke van een start-up.”

Hülya van Os-Togayli

Quality Manager

“Als team ben je verantwoordelijk voor kwaliteit, daar gaan we voor. Zonder in te leveren op kwaliteit lever ik een bijdrage aan versimpeling van processen, zodat producten sneller en beter op de markt komen. Heel interessant is ook de ontwikkeling om het product dichter bij mensen te brengen: voor gebruik thuis.”

Jeroen Mulder

R&D Electrical Engineer

“Plasmacure is een bedrijf waar mensen voor mensen werken. Het is heel prettig om samen een maatschappelijk relevant product te ontwikkelen dat mensen gaat helpen. Met deze unieke medische innovatie kan ik bijdragen aan het welzijn van anderen.”

Joost den Hollander

Operations

“Wat we hier ontwikkelen en produceren kan daadwerkelijk de kwaliteit van leven verbeteren. Een mooie uitdaging om deze med-tech toepassing vanuit operations toegankelijk te krijgen voor veel mensen. Dit lukt alleen in goed georganiseerde samenwerking met regionale- en globale (partner-)leveranciers.”

Lian van Lippen

Clinical Study Manager

“Bij het optuigen en monitoren van klinische studies zie ik veel van de dagelijkse praktijk van wondverzorging. Verhalen van patiënten zijn vaak heel heftig. Wanneer artsen en patiënten enthousiast worden over een behandeling met koud plasma weet je waar je het voor doet. Het is zeer nuttig werk.”

Maarten Hieltjes

Clinical Trial Manager / Clinical Scientist

“Dat de technologie werkt weten we. We zien nu ook dat patiënten en zorgverleners overtuigd raken van de voordelen van PLASOMA; door de behandeling zelf en de klinische resultaten. Mijn ervaring in klinisch onderzoek zet ik hier graag voor in. Zo kunnen we echt iets betekenen voor mensen met chronische wonden.” 

Paulien Smits

Biomedical Officer

“De medische toepassingen van koud plasma vind ik fascinerend. Het onderzoek hiernaar en de ontwikkeling tot een zinvol product is op alle vlakken leuker, waardevoller en uitdagender gebleken dan ik had durven dromen. Zeker ook dankzij mijn fijne en competente collega’s, we vormen een hecht team.”

Sabrina de Greef

Office Manager & Team Assistant

“We hebben heel veel expertise in huis, daar ben ik trots op! Het motiveert me enorm dat we er samen voor gaan. Ik ondersteun waar mogelijk, zodat mijn teamleden zich op hun activiteiten kunnen richten. Op deze manier draag ik mijn steentje bij aan de gezondheid van patiënten.”

Sofie Baselmans

R&D Project Manager

“Super-trots ben ik op waar we nu staan, met PLASOMA én het team. De kennis die mijn collega’s met zich meebrengen zorgt voor een overdaad aan goede ideeën. Als start-up kies je voor de ideeën die het beste bij je passen. Mooi om samen iets te creëren zonder belemmerd te worden door gebaande paden.”

Suzanne Donker

Marketing & Communications Manager

“Hoe meer ik over de problematiek rondom chronische wonden te weten kom, hoe urgenter het voelt om dit baanbrekende koud plasma product bij de mensen te krijgen. Zodat ze kans hebben op genezing van een wond die grote impact heeft op hun leven en op de mensen om hun heen.”

Tamara Pharadashvili

Communications Officer

“Ik werk graag voor bedrijven die de maatschappij waarde brengen met hun producten. Het is voor mij net zo interessant als plezierig om de informatie en bewustwording rondom PLASOMA naar een breder publiek te brengen. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van deze reis, samen met een prachtig team.”