Team

Wilfred den Hartog

CEO

“Plasmacure heeft een solide basis met het CE- gecertificeerde PLASOMA, uitmuntende klinische data en een zeer competent en gedreven team. Ik zie ernaar uit om samen onze oplossing op wereldschaal aan te bieden en zo mensen met chronische wonden te helpen. Dat is uiteindelijk waar we het voor doen!”

Bas Zeper

Founder & CTO

“Als chronische wonden genezen kunnen mensen zelfstandiger functioneren. Daarmee krijgen ze de regie over hun leven terug en dat zou fantastisch zijn. Het lijden van patiënten met chronische wonden is vaak groot. Dat maakt PLASOMA een hele zinvolle innovatie.”

Koen lim

CMO

“De zorg voor complexe wonden kan en moet beter. Veel wonden blijven nog te lang open. Behandeling met koud plasma kan een oplossing bieden door stimuleren van wondgenezing. Daarom zet ik mijn lange ervaring in de medische markt graag in voor de grensverleggende behandelmethode van PLASOMA.”

Niels Boudeling

CFO

“Mensen met chronische open wonden zicht geven op een veel gemakkelijker leven, dat trekt me enorm! Graag zet ik mijn financiële kennis, ervaring en daadkracht in om ervoor te zorgen dat het vernieuwende PLASOMA koud plasma systeem voor een groot publiek beschikbaar komt.”

Andrea Santana

Field Application Specialist / Study monitor

“Door het behandelen van complexe wonden in mijn verpleegkundige carrière weet ik de fysieke en mentale impact ervan. Ik voel dat PLASOMA voor velen een zucht van verlichting is. Geweldig dat ons team deze baanbrekende behandelmethode de wereld in brengt. Je kunt niet anders dan je ontroerd en geïnspireerd voelen!” 

Anel van Eyssen

Field Application Specialist

“Als verpleegkundige zag ik hoeveel impact een chronische wond kan hebben op iemands leven. Plasmacure blaast wondzorgtechnologie nieuw leven in. Ik ondersteun wondzorgprofessionals bij het gebruik van PLASOMA koud plasma systeem om de patiënten zo goed mogelijk te helpen.”

Floor Gabriels

R&D engineer

“Bij de ontwikkeling van een medisch product zet ik mijn technische kennis in om aan de oplossing voor een maatschappelijk probleem te werken. Dat is belangrijk voor mij. De kennis die ik eerder opgedaan heb over plasma komt bij Plasmacure goed van pas. Geen dag is hetzelfde, dat is het leuke van een start-up.”

Gerdi Diepeveen

Sales manager

“Plasmacure voegt daadwerkelijk een innovatieve mogelijkheid toe aan het behandelen van wonden met vertraagde genezing. Vanuit mijn achtergrond als verpleegkundige vind ik dat behandeling met PLASOMA koud plasma dan een vanzelfsprekende keuze zou moeten zijn. Een uitdagende missie om deze innovatie te vermarkten!”

Hülya van Os-Togayli

Quality Manager

“Als team ben je verantwoordelijk voor kwaliteit, daar gaan we voor. Zonder in te leveren op kwaliteit lever ik een bijdrage aan versimpeling van processen, zodat producten sneller en beter op de markt komen. Heel interessant is ook de ontwikkeling om het product dichter bij mensen te brengen: voor gebruik thuis.”

Jeroen Mulder

R&D Electrical Engineer

“Plasmacure is een bedrijf waar mensen voor mensen werken. Het is heel prettig om samen een maatschappelijk relevant product te ontwikkelen dat mensen gaat helpen. Met deze unieke medische innovatie kan ik bijdragen aan het welzijn van anderen.”

Joost den Hollander

Operations

“Wat we hier ontwikkelen en produceren kan daadwerkelijk de kwaliteit van leven verbeteren. Een mooie uitdaging om deze med-tech toepassing vanuit operations toegankelijk te krijgen voor veel mensen. Dit lukt alleen in goed georganiseerde samenwerking met regionale- en globale (partner-)leveranciers.”

Judit Toth

Application specialist

“Toen ik hoorde over deze nieuwe koud plasma-technologie, was ik meteen geïntrigeerd om mee te doen. Door mijn chirurgische ervaring weet ik hoe complexe wonden de kwaliteit van leven ernstig kunnen beïnvloeden. Het zou geweldig zijn om plasma geneeskunde onderdeel te maken van de standaardzorg en PLASOMA te gebruiken in de eerstelijnsbehandeling.”

Lian van Lippen

Clinical Study Manager

“Bij het optuigen en monitoren van klinische studies zie ik veel van de dagelijkse praktijk van wondverzorging. Verhalen van patiënten zijn vaak heel heftig. Wanneer artsen en patiënten enthousiast worden over een behandeling met koud plasma weet je waar je het voor doet. Het is zeer nuttig werk.”

Maarten Hieltjes

Clinical Trial Manager / Clinical Scientist

“Dat de technologie werkt weten we. We zien nu ook dat patiënten en zorgverleners overtuigd raken van de voordelen van PLASOMA; door de behandeling zelf en de klinische resultaten. Mijn ervaring in klinisch onderzoek zet ik hier graag voor in. Zo kunnen we echt iets betekenen voor mensen met chronische wonden.” 

Paulien Smits

Biomedical Officer

“De medische toepassingen van koud plasma vind ik fascinerend. Het onderzoek hiernaar en de ontwikkeling tot een zinvol product is op alle vlakken leuker, waardevoller en uitdagender gebleken dan ik had durven dromen. Zeker ook dankzij mijn fijne en competente collega’s, we vormen een hecht team.”

Sofie Baselmans

R&D Project Manager

“Super-trots ben ik op waar we nu staan, met PLASOMA én het team. De kennis die mijn collega’s met zich meebrengen zorgt voor een overdaad aan goede ideeën. Als start-up kies je voor de ideeën die het beste bij je passen. Mooi om samen iets te creëren zonder belemmerd te worden door gebaande paden.”

Suzanne Donker

Marketing & Communications Manager

“Hoe meer ik over de problematiek rondom chronische wonden te weten kom, hoe urgenter het voelt om dit baanbrekende koud plasma product bij de mensen te krijgen. Zodat ze kans hebben op genezing van een wond die grote impact heeft op hun leven en op de mensen om hun heen.”

Tamara Pharadashvili

Communications Officer

“Ik werk graag voor bedrijven die de maatschappij waarde brengen met hun producten. Het is voor mij net zo interessant als plezierig om de informatie en bewustwording rondom PLASOMA naar een breder publiek te brengen. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van deze reis, samen met een prachtig team.”