Geselecteerd voor de Nederlandse handelsmissie naar CES2020, Las Vegas

We zijn ontzettend blij dat Plasmacure behoort tot de 50 innovatieve Nederlandse bedrijven die geselecteerd zijn voor de handelsmissie* naar CES – Consumer Electronics Show. Op CES Unveiled op 17 oktober 2019 werd de bekendmaking van de geselecteerde bedrijven geëerd door de deelname van Zijne Koninklijke Hoogheid Constantijn van Oranje-Nassau, Speciale Gezant Techleap.nl.

CES is het grootste en meest invloedrijke event ter wereld.  Elke grote en opkomende industrie is er vertegenwoordigd. De CES maakt het voor ons mogelijk om PLASOMA te tonen, ons koud plasma apparaat voor het stimuleren van wondgenezing bij chronische wonden en om potentiële investeerders, samenwerkingspartners en distributiepartners te ontmoeten die het product op de Amerikaanse markt kunnen introduceren.

CEO en oprichter van het bedrijf, Bas Zeper: “Deze handelsmissie is een geweldige kans voor ons om ons koud plasma apparaat, PLASOMA, te tonen aan de Amerikaanse markt. Voor mensen met een niet-helende wond is de kwaliteit van leven aanzienlijk afgenomen. Plasmacure wil die mensen helpen die door alle opties heen zijn. Amputaties voorkomen met baanbrekende technologie, wie zou daar nu niet aan willen bijdragen?”

*De Nederlandse CES2020 handelsmissie is mogelijk gemaakt door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Techleap.nl en partners.

Podiumceremonie CES Unveiled
Podiumceremonie: Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat Mona Keijzer (l), Pete Hoekstra, Prins Constantijn van Oranje-Nassau (m), R&D project manager Plasmacure Sofie Baselmans (r)
Overzichtsfoto van de exposanten van CES Unveiled in de Beurs van Berlage
Locatie: Beurs van Berlage, Amsterdam

Plasmacure in de media 

Vijftig Nederlandse start-ups naar CES Las Vegas

Zeven start-ups uit Brainport Eindhoven naar CES Las Vegas

terug naar overzicht

Pete Hoekstra in gesprek met Bas Zeper op CES Unveiled 2019 in Amsterdam.
CEO van Plasmacure Bas Zeper die PLASOMA introduceert aan de Amerikaanse ambassadeur in Nederland Pete Hoekstra.