Voet ulcus: 3 maanden oude niet-genezende operatiewond – geneest na 6 PLASOMA koud plasma behandelingen.

Patiënt-introductie, hersteltraject vóór PLASOMA

Een 69-jarige vrouw had sinds juli 2021 een voetwond aan haar teen. Ze heeft behoorlijke neuropathie aan haar voetzolen en handpalmen (perifere neuropathie – een bijwerking van chemotherapie). Ze krijgt ook medische hulp voor Lupus (Systemische Lupus Erythematosus). De wond werd veroorzaakt door een klein krasje en werd door de onderliggende veneuze insufficiëntie erger. Ze werd gezien door een vaatchirurg om de omvang van haar veneuze insufficiëntie te meten. Ze had later een dotterbehandeling om de bloedtoevoer naar haar benen te verbeteren. De stents in haar bekken hielpen, maar de aderen in haar benen waren te klein om stents met succes te plaatsen. In januari 2022 werd haar teen geamputeerd. De operatiewond na amputatie had moeite om te genezen. Ze ging voor hyperbare zuurstoftherapie om te proberen de wond te genezen. In april 2022 kreeg ze het advies om een amputatie van het onderbeen te overwegen. Ze begon op 7 april met PLASOMA behandeling in de hoop dat de wond zou sluiten.

Resultaten en frequentie PLASOMA koud plasma behandeling

• PLASOMA koud plasma behandeling: 1 keer per week. 6 Koud plasma behandelingen in totaal.

Wond gesloten na 8 weken.

Download voor meer informatie de volledige case study – Case10_Voetulcus2022NL – door het onderstaande formulier in te vullen:

Hierbij geef ik Plasmacure toestemming om mij de case study en andere communicatie toe te sturen. Ik kan mij op ieder moment uitschrijven via de link onderaan de e-mail.

terug naar overzicht