Plasmacure | Vacature: Productontwikkelaar koud-plasma technologie
22276
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22276,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Vacature: Productontwikkelaar koud-plasma technologie (fulltime)

Vervul jij onze vacature van Productontwikkelaar met een technisch geweten die team én product naar het next level tilt?

 

Wat ga je doen?

Als Productontwikkelaar word je het technische geweten van Plasmacure. Je ontwikkelt het prototype van de innovatieve koud-plasma pad en pulser door naar een reeks van volwaardige producten. Daarbij los je (complexe) technische problemen op, initieert met de ontwikkelpartners technische besprekingen en bouwt en beheert onze eigen lab-infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor alle productdocumentatie en werkt via duidelijke planningen en budgets. Je stuurt studenten en stagiaires aan.

 

Wat breng je mee?

Jij bent een inspirerende persoonlijkheid, sterk in medische technologie en bent bekend met richtlijnen zoals IEC 60601. Je communiceert makkelijk, zowel in één op één situaties als in meeting formats en stuurt mensen op een natuurlijke, evenwichtige manier aan. Je werkt gestructureerd.

Verder heb je:

  • Opleiding WO elektrotechniek
  • Enkele jaren werkervaring
  • Projectmanagement skills
  • Whatever it takes mentaliteit (verdergaan dan je functieomschrijving)

 

Wij bieden

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket en de mogelijkheid om door te groeien, bieden we een constant gevoel van opwinding en beroering door de veelzijdigheid van het werk, de emotionele betrokkenheid, de voor- en tegenspoed en de reden waar je elke dag weer voor opstaat… Fun en passie.

 

Solliciteren

Stuur jouw motivatie en CV voor 1 augustus 2017 naar Bas Zeper (bas.zeper@plasmacure.nl).