Plasmacure | Plasmacure wint Gerard & Anton Award
22337
post-template-default,single,single-post,postid-22337,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Plasmacure wint Gerard & Anton Award

Voor het vierde jaar op rij zijn vandaag de tien meestbelovende startups-to-watch uit de regio Brainport Eindhoven bekendgemaakt. Het evenement op woensdag 12 juli trok meer dan 200 mensen naar de Oude Rechtbank – en was daarmee helemaal uitverkocht. Net als vorig jaar kregen tien startups uit het innovatieve Eindhoven High Tech Ecosysteem de Gerard & Anton Awards, genoemd naar de twee broers die Philips eind jaren negentig hebben opgericht.

 

Volgens de jury (bestaande uitRuud van Iwaarden, Bert-Jan Woertman, Mark de Greeff, Gijs Willemsen, Saskia Romero, Hilde de Vocht, en Staf Depla) zullen deze tien startups in de komende 12 maanden grote stappen doen en daarom zijn ze “startups-to-watch”.

 

De jury over Plasmacure:

“Hoogspanning en bliksem op wonden? Dat klinkt gevaarlijk. Maar Plasmacure heeft bewezen dat het kan en werkt. En heeft daarmee een oplossing voor genezen van chronische wonden. Als u weet dat er jaarlijks in Nederland 20% van de aan diabetes gerelateerde chronische voetwonden resulteert in een amputatie, dan begrijpt u waarom Plasmacure hier vandaag een award krijgt.”

 

Lees meer:

 

 

Foto: E52